Aalto University Executive Education and Professional Development

Parempi maailma paremmalla johtajuudella

Globaali liiketoimintaympäristö vaatii yhä osaavampia, innovatiivisempia ja rohkeampia ajattelijoita. Saastamoisen säätiö edistää tuellaan suomalaisen työelämän ja organisaatioiden jatkuvaa kehittämistä sekä kansainvälistämistä yhteistyössä Aalto University Executive Education and Professional Developmentin (Aalto EE) kanssa.

Aalto EE on yksi maailman johtavista liikkeenjohdon koulutusta ja kehittämistä tarjoavista toimijoista, joka haluaa olla tunnettu vaikuttavista, tavoitteellisista ja mitattavista oppimiskokemuksista. Tämä tehdään tarjoamalla ainutlaatuinen alusta elinikäiselle oppimiselle osana Aalto-yliopistoyhteisön monialaista asiantuntijuutta.

 

Saastamoinen Foundation Keynote in Business

Saastamoinen Foundation Keynote in Business keskittyy kriittisiin yhteiskunnallisiin aiheisiin, jotka ovat keskeisiä tulevaisuuden liiketoiminnan kehittämisessä: kestävään kehitykseen, radikaaliin luovuuteen, yrittäjyyteen ja omistajuuteen.

→ Lue lisää

Vastuullista edelläkävijyyttä

Saastamoisen säätiö edistää vastuullista osaamista ja ajattelua yhdessä Aalto EE:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota kansainvälisiä näkökulmia ja ajattelua vastuullisuuden ja kestävän tulevaisuuden kehittämiseksi yhteiskunnan eri alueilla.

→ Lue lisää

Aalto MBA- ja Executive DBA -stipendiaatit

Aalto MBA- ja Executive DBA -ohjelmat tarjoava näkemystä ja valmiuksia johtamiseen sekä tulevaisuuden päätöksentekoon. Ohjelmat haastavat ja inspiroivat uudenlaiseen johtajuuteen.

→ Lue lisää

Business of Culture -ohjelma

The Business of Culture -ohjelman tavoitteena kasvattaa ja kehittää kulttuurialan asiantuntijoiden ymmärrystä siitä, miten tehokkaalla johtajuudella ja liikealan tuntemuksella voidaan uudistaa organisaatioita.

→ Lue lisää

Johtamiskoulutuksen kehittäminen

Saastamoisen säätiö tekee yhteistyötä Aalto EE:n kanssa eri alojen johtamiskoulutuksen kehittämiseksi. Esimerkkejä tästä ovat Future Artpreneurship -projekti (2020-2022), sekä Leading Radical Creativity -projekti (2023-2024).

→ Lue lisää