Huippuluokan kansainväliset koulutusohjelmat

Aalto EE:n kansainvälisissä koulutusohjelmissa teoria ja käytäntö yhdistyvät hedelmällisellä tavalla. Moni kiittää kokemusta jälkikäteen intensiiviseksi ja palkitsevaksi. Saastamoisen säätiö tukee MBA-opiskelijoita useilla vuosittaisilla stipendeillä.

Aalto EE tarjoaa MBA -ohjelmia Suomessa, Singaporessa, Puolassa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Indonesiassa ja Iranissa. Ohjelmissa on yhteinen Electives Basket eli valikoima moduuleita, joista opiskelijat voivat valita itselleen sopivia kokonaisuuksia myös muiden maiden ohjelmista.

Koulutusohjelmat maailmalla

Aasia

Aalto Executive Education tarjoaa MBA-ohjelmia Singaporessa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa sekä Taiwanissa. Aalto-yliopisto, edeltäjänään Helsingin kauppakorkeakoulu, on tarjonnut MBA-opetusta Etelä-Korean Soulissa vuodesta 1995 lähtien. Etelä-Koreassa Aalto-yliopistolla on lähes 3000 alumnia, joista suuri osa on merkittävien yritysten johtotehtävissä.

 

Iran

Aalto EE on vuonna 2014 käynnistänyt Teheranissa Iranin ensimmäisen kansainvälisen liikkeenjohdon Executive MBA -ohjelman. Koulutusohjelma on merkittävä virstanpylväs iranilaisen johtamisosaamisen kehittämiselle. Ohjelman kautta on mahdollista tarjota suomalaisille yrityksille tilaisuuksia perehtyä Iranin avautuvaan, kehittyvään ja lukuisia liiketoimintamahdollisuuksia tarjoavaan markkinaan sekä luoda kontakteja paikallisiin yrityksiin, yhteisöihin ja liikkeenjohtoon.

 

Aalto MBA Study Tours

Aalto Executive MBA:ssa ja Aalto MBA:ssa opiskeleville tarjotaan mahdollisuus kansainvälistymiseen myös opintomatkojen kautta. Aalto EE järjestää joka toinen vuosi opintomatkan Bostoniin, jossa opiskellaan Harvardin professorien opissa. Joka toinen vuosi on mahdollisuus lähteä viikon pituiselle opintomatkalle Palo Altoon, jossa opiskellaan Stanfordin professorien johdolla. Opintomatka on viikon mittainen. Vuonna 2016 jaettiin viisi Saastamoisen säätiön Study Tour -stipendiä.

Kuva: Kimmo Syväri, Aalto EE